ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
به نام خدا
دوستای گلم سلام امیدوارم از این خوراک نهایت لذت رو ببرید.
حتما یک بار امتحان کنید.چون هم تهیه اش آسونه هم خوشمزه
مواد لازم برای دلمه مرغ:
مرغ تمیز کرده کم چرب:1عدد
گرد لیمو عمانی :2 تا 3 قاشق سوپ خوری
نان لواش:2عدد
پیاز سرخ کرده:2تا3 قاشق سوپ خوری
نمک وفلفل:به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده و کمی نمک و فلفل همراه با یک قاشق گرد لیمو با حرارت ملایم بگذارید بپزد.مرغ باید بعد از پختن 3 تا 4 قاشق آب داشته باشد.استخوانهای مرغ را بگیرید و آن را به طور منظم خرد کنید.سپس آب مرغ را از صافی رد کنید پیاز را نیز با پشت قاشق از صافی رد کنیدو بعد مرغ را داخل سس آن بیندازید و گرد لیمو را روی آن بریزید و هم بزنید و پس از چشیدن و اندازه کردن ترشی آن دور نان را قیچی کنید دو عدد نان را روی هم بگذارید و مرغ را لای نان بگذارید و مثل بقچه چهار طرف آن را روی هم بیاورید.دلمه ها را در ظرف مناسبی بچینید سپس ظرف را در پنجره وسط فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا نان کمی برشته شود.
خوراک ما آماده شد.نوش جان
ممنون از مطالب زیباتون
اگه میشه از شیرینی ها هم بنوسید.منتظر مطالبتون هسنم.
خواهش میکنم.
حتما گلم